Pâine prăjită franceză cu busuioc de căpșuni
Timp de pregatire
Timp de gătit
Timpul total
Autor: Jeanine Donofrio
Serveste: 4 felii
Ingrediente
- Căpșuni (proaspete sau congelate)
- Sirop din esență de arțar
- 1 frunză de busuioc, tocată
- 2 oua
- ½ cană de lapte de migdale
- 4 felii de pâine veche de o zi
- ½ linguriță scorÈ›iÈ™oară
- Ulei de cocos, pentru tigaie
Instrucțiuni
- Într-un castron mic, amestecați și zdrobiți ușor căpșunile cu puțină picătură de sirop de arțar. Adăugați busuiocul tocat. Pus deoparte.
- Bateți ouăle și laptele de migdale împreună. Înmuiați feliile de pâine în amestecul de ouă și stivuiți feliile pe o farfurie pentru a lăsa lichidul să se înmoaie câteva minute.
- Încălziți uleiul de cocos într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți felii pe fiecare parte până se rumenesc.
- Completați cu amestecul de căpșuni și serviți cu mai mult sirop de arțar pe lateral.
0 Comments