Pâine prăjită franceză cu busuioc de căpșuni

 
Timp de pregatire
Timp de gătit
Timpul total
 
Autor: 
Serveste: 4 felii
Ingrediente
  • CăpÈ™uni (proaspete sau congelate)
  • Sirop din esență de arÈ›ar
  • 1 frunză de busuioc, tocată
  • 2 oua
  • ½ cană de lapte de migdale
  • 4 felii de pâine veche de o zi
  • ½ linguriță scorÈ›iÈ™oară
  • Ulei de cocos, pentru tigaie
Instrucțiuni
  1. ÃŽntr-un castron mic, amestecaÈ›i È™i zdrobiÈ›i uÈ™or căpÈ™unile cu puÈ›ină picătură de sirop de arÈ›ar. AdăugaÈ›i busuiocul tocat. Pus deoparte.
  2. BateÈ›i ouăle È™i laptele de migdale împreună. ÃŽnmuiaÈ›i feliile de pâine în amestecul de ouă È™i stivuiÈ›i feliile pe o farfurie pentru a lăsa lichidul să se înmoaie câteva minute.
  3. Încălziți uleiul de cocos într-o tigaie mare la foc mediu-mic și gătiți felii pe fiecare parte până se rumenesc.
  4. Completați cu amestecul de căpșuni și serviți cu mai mult sirop de arțar pe lateral.

Post a Comment

0 Comments